Noi acțiuni marca INIMI DE CAMPIONI

Noi acțiuni marca INIMI DE CAMPIONI

Dupa cum știți, o parte din echipa "Inimi de campion" este formata din gimnaști de performanta, titrati, activi si plini de experiență în domeniul fitness-ului, dar si gata de sacrificiu pentru cei aflati in nevoie.
Din cauza pandemiei cu COVID 19, lupta a devenit mult mai anevoioasa pentru toata lumea dar mai ales pentru cei aflati in dificultate sau cu probleme de sănătate. Datorită acestui fapt am hotărât sa punem la bătaie toata experienta noastra in domeniu, cu toate titlurile mondiale si acreditarile pe care le deținem pentru a ajuta cauzele pe care le promovam.

Pe scurt: Etalam toate cunoștințele noastre din lumea fitness-ului penrtu un scop caritabil !!!

I. Cum funcționează?
Noi derulam programele noastre de fitness/creație si in loc sa percepem o taxă, va invitam sa donati pentru cauzele propuse. Cauzele propuse vor avea cate un link asociat, un link unde puteti dona.

II. Ce programe o sa facem?
1. INTENSIVE WORKOUT
30 de minute de miscare intensa sub forma programelor de Zumba si Abs&Glutes

2. ATELIERUL DE CREATIE
Este un program destinat copiilor si parintilor.

1.INTENSIVE WORKOUT
Este un program de 30 de minute de antrenament intens. Amtrenamentul o sa aibe doua componente stabile: a. Zumba – 30 de minute de aerobic intens cu unul dintre cele mai indragite tipuri de programe b. Abs & Glutes – este deobicei un program foarte solicitat si de interes din partea tuturor.

P.S. Daca doriti sa facem si alte tipuri de programe fiti fara griji, suntem flexibili si putem schimba profilul antrenamentului la solicitarea voastra

2. ATELIERUL DE CREATIE
Este un timp dedicat celor mici, un timp in care ne-am propus sa desenam, sa pictam, sa ne jucam tot felul de jocuri interactive, sa facem slime si fel de fel de lucruri creative pentru ca sederea celor mici, in casele lor, sa fie cat mai placuta.
Echipa noastra o sa fie un foarte dinamica, talentata si plina de entuziasm:
Corina, Lavinia, Mircea, Sofia, Tania si Andrei or sa va ofere motive nenumarate pentru a zambi si a lupta pentru cauzele ce au nevoie de sustinere.


Cine ne prezinta programele ?
ZUMBA cu Corina
Corina Zamfir a inceput gimnastica de performanta la varsta de 7 ani. Ea a fost sportiva de performanta mai mult de 10 ani unde a cucerit mai multe titluri nationale. Sporturile practicate de ea sunt : Gimnastica Sportiva si Gimnastica Aerobica. Ea este instructorul vostru de Zumba, acreditat Zin, si cu o exprerienta de 14 ani in domeniul fitness-ului. Pentru a intari calitatea elevata a cunostintelor va mentionam faptul ca ea este instructor profesionist si activeaza in cadrul cluburilor WORLD CLASS ROMANIA. Corina este si o componenta importanta in echipa Inimi de Campioni si este hotarata sa lupte pentru cauzele insemnate.

ABS&GLUTES cu Corina si Mircea
Pentru ca am facut cunostinta cu Corina ramne sa il prezentam si pe Mircea.
Mircea Zamfir este activ full time in cluburile WORLD CLASS unde activeaza ca instructor Grup Fitness si are o experienta mai mare de 15 ani. In afara de acest fapt Mircea a mai a performat si in Lotul National Olimpic de Gimnastica ( juniori ) si in Lotul National de Gimnastica Aerobica unde a obtinut chiar titlul de Campion Mondial. Pe langa toate acestea Mircea a mai participat si in concursul televizat, de supravietuire, ULTIMUL TRIB pe care l-a si castigat. Mircea este Presedintele Asociatiei Inimi de Campioni si impreuna cu voi doreste sa lupte pentru cei aflati in nevoi.

SPOR LA SPORT SI SPOR LA DONAT


Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams