Întrebări frecvente

Inimi de campioni isi propune sa creeze o platforma sustinuta de o comunitate puternica si frumoasa de oameni care vor sa schimbe viata copiilor. Cum? Prin sustinerea familiilor nevoiase, faciliatarea accesului la controale medicale si tratament, studiu, activitati sportive.

Inimi de campioni se finanteaza strict din donatii primite de la persoane fizice sau private.

Prin platforma Inimi de campioni puteti alege cauza pentru care doriti sa donati, puteti face asta prin: transfer bancar, direct cu cardul, prin paypal. Donatia poate fi facuta doar pentru o cauza sau puteti alege sa sustineti asociatia prin plati recurente. Nu se poate plati prin Western Union! In cazuri exceptionale acceptam si donatii fizice.(pentru a usura gestionarea fondurilor pentru campanii se recomanda donarea online)

Trimitand un mail in care cu subiectul “dezabonare” la adresa contact@inimidecampioni.ro

Sumele donate ajung in contul asociatiei, deschis la BRD Groupe Societe Generale. Urmand a fi folosite pentru campania donata (in cazul in care nu alegeti o cauza anume si nu este trecut in detalii cauza pentru care doriti sa donati sumele for fi repartizate care cazurile care nu strang suficiente fonduri pentru a fi finalizate)

In cazul in care nu se reuseste prin niciun canal sa strangem suma necesara blocul director va decide daca fondurile vor fi repartizate altor cauze sau daca suma va fi acoperita din fondul asociatiei. Acest lucru se va comunica pe pagina de Facebook si pe platforma inimi de campioni.

Da, dar doar in cazurile exceptionale:
  • Asociatia renunta sa mai colaboreze cu familia sau sa sustina cazul pentru care ati donat si dumneavoastra nu sunteti de acord cu repartizarea fondurilor catre alt caz (in aceasta situatie este nevoie sa trimiteti un mail pe adresa contact@inimidecampioni.ro care sa cuprinda nume, prenume, numar de telefon, cauza pentru care ati donat si faptul ca doriti sa fie returnata suma de bani. Termen: 10 zile de la postarea comunicatului in care anuntam ca am renuntat la a sustine cazul respectiv)
  • Orice alta situatie in care blocul director decide sa se returneze suma de bani!

Da. In urma modificarii legii GDPR din 2018 Asociatia Inimi de campioni nu face publica nicio informatie a donatorilor inclusiv numele, adresa, numar de telefon, mail. Orice informatie cu caracter personal va fi tratata cu ce amai mare atentie.
Respectam aceeasi procedura si in cazul persoanelor pe care le ajutam, doar in urma unui acord semnat cu asociatia facem public numele familiei. Sub nicio forma nu dam adresele beneficiarilor Inimi de campioni, din motive de siguranta!

Da. Insa inainte de a porni la drum va trebui sa semnati un contract de voluntariat prin care va asumati ca veti proteja datele cu caracter personal atat ale Asociatiei cat si ale familiei in cauza. Facem acest lucru pentru a nu pune in pericol beneficiarii Inimi de campioni.

Inimi de campioni percepe un procent de 30% din fiecare campanie pentru a putea continua activitatea si cheltuieli de promovare.

Asociatia isi asuma responsabiliatea in baza contractului semnat cu beneficiarul. De cele mai multe ori nevoile sunt diferite si deasemenea responsabilitatea noastra difera de la contract la contract.
Regula pe care o respectam de la inceputul activitatii este de a nu oferi sumele de bani direct familiei sau persoanei ajutate ci de a facilita noi platile direct pentru ce nevoi au, fie ca este vorba de alimente, tratament, transport.
In situatiile exceptionale in care se inmaneaza bani direct se semneaza un contract prin care beneficiarul se angajeaza in a folosi aceste fonduri in scopul in care au fost donate.

Orice caz care este prezentat echipei Inimi de campioni fie prin pagina de facebook a Asociatie, prin mail, face to face, etc., este verificat si se decide in blocul director daca vom prelua cazul. Asociatia isi rezerva dreptul de a renunta la orice colaborare in cazul in care informatiile transmise sunt false, echipa Inimi de campioni este amenintata, denigrata, in cazul in care copii sunt maltratati; ajutoarele, fondurile nu sunt folosite in scopul in care au fost donate (de ex. alimentele sunt vandute)

In cazul donatiilor online op-ul reprezinta dovada donatiei, iar in cazul donatiilor cash se acorda chitanta.

Da. Pentru a putea strange fondurile necesare si construirea unui proiect viabil.

Prin promovare online pe canalele Asociatiei, spoturi publicitare, flyer etc.

Trimitand un mail pe adresa contact@inimidecampioni.ro cu intrebarile pe care le aveti


Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams