Excursie de Crăciun la Făgăraș

Excursie de Crăciun la Făgăraș

Anul acesta am mers și în Făgăraș, pe 23 decembrie, alături de mulți oameni și de mai multe asociații. Monica este o persoană extraordinară și este cea care a organizat această acțiune caritabilă, la care au luat parte și câteva persoane publice - Alina Eremia, Mircea Eremia, fratele acesteia și Irina Rimes. Copiii din "Casa Maria" s-au bucurat până la lacrimi de întâlnirea cu ei, au făcut poze, au cântat colinde și și-au primit emoționați cadourile.

Cu toții am ajutat la descărcarea dubelor pline cu alimente, lenjerii, cadouri personalizate și multe alte lucruri utile. Afară era o zi ploioasă, noi eram uzi din cap până în picioare, însă sentimentul de mulțumire și bucuria din ochii copiilor ne-au făcut să ignoram acest aspect.

Următoarea oprire a fost la Căminul de bătrâni Aviv, unde am descărcat dubele pe aceeași vreme ploioasă. Bătrânii ne-au emoționat nespus, nu ne-am așteptat ca întâlnirea să aibă o asemenea încărcătură. Puțini sunt cei care au ieșit de acolo fără să le curgă cel puțin o lacrimă pe obraz. Dacă cei mici nu s-au oprit din îmbățisări, vârstnicii s-au bucurat la auzirea colindelor, ne-au felicitat și ne-au oferit adevărate lecții de viață prin simplitatea și înțelepciunea lor.

Au mai primit ajutoare și Secția de Pediatrie a spitalului Aurel Tulbure și Fundația Sociala Negru Vodă de la toți oamenii care s-au mobilizat fantastic pentru ei. Multe pachete cu scutece au fost trimise bebelușilor abandonați. Pe micuți nu i-am putut vedea, din păcate, deoarece eram prea multe persoane și nu ne-a fost permis accesul.

Au fost adevărate desfășurări de forță, nu a fost deloc ușor, dar a fost foarte frumos și cu siguranță a meritat tot efortul nostru.

Mulțumim, din nou, organizatorilor, persoanelor publice care au acceptat să ofere din timpul lor acestor cauze și s-au implicat cât de mult au putut și vouă, în primul rând, tuturor celor care susțineți cauzele noastre!


Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams