Donează pentru Asociație!

Avem nevoie de sustinere! De ce? Avem nevoie de un fond stabil al asociatiei pentru a putea construi proiecte mari si frumoase impreuna cu voi! Chiar daca suntem o asociatie, fondul este constituit din donatiile voastre, vrem sa ajutam cat mai multi oameni dar nu vom putea face acest lucru daca nu putem continua activitatea!

Acceptăm donații prin orice formă de plată și există posibilitatea de donație recurentă.


Doneaza

Ne dorim sa ajutam cat mai multi oameni aflati in dificultate, din pacate sunt copii care nu au acces la educatie, nu au acces la sistemul medical din cauza lipsei de bani, copii care nu au un viitor stabil si care traiesc dupa o zi pe alta. Ca sa schimbam acest lucru avem nevoie de proiecte ambitioase si posibilitatea de a ne contiunua activitatea!

In ce proiecte vrem sa investim?

Creearea unui centru care faciliteaza accesul la analize, consultari si tratament. Un centru unde copii din mediul rural pot fi cazati si ajutati pentru a primii asistenta medicala in Bucuresti. Astfel putem ajuta in mod concret aceste familii si depista in timp util bolile care pun in pericol viata. Este mai usor sa previ decat sa combati. De exemplu un diagnostic de cancer in primul stadiu este mai usor de tratat decat in ultimul, cu fonduri mai putine si mai putin stres pentru bolnav! Salvam vieti afland din timp!

Creearea unui fond de urgenta pentru cazurile extreme si care au nevoie de fonduri oferite rapid. Primim cazuri pentru care avem nevoie de ajutor de azi pe maine, inceperea unei campanii nu este eficienta in aceste cazuri. De multe ori ramanem cu frustrarea de a nu putea face nimic, iar asta este cel mai greu! Sa nu poti salva o viata din lipsa banilor!

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams