Campania: "De Crăciun și copiii din spitale așteaptă un cadou"

Campania:

De abia așteptam să vă povestim cum a fost!

Am hotărât să împărțim cadourile în două weekend-uri consecutive, deoarece nu am fi reușit să le distribuim doar într-unul singur. Am urmat o strategie bazată pe listarea copiilor în funcție de vârstă și sex și ne-am dorit să facem cadouri specifice și potrivite vârstelor lor, ținând cont de cele două aspecte.

Cei mari de la Spitalul Fundeni au primit puzzle-uri, iar pentru cei mici am optat pentru jocuri cu potrivire de piese. Am adăugat mere românești, șervețele și prosoape pentru fiecare, pentru că acestea le sunt extrem de utile și ne-am apucat de umplut pungile. Am pornit spre saloane echipați corespunzător, cu halate și măști, plini de emoții și le-am dăruit doar lucrurile aprobate de medici, fără dulciuri sau jucării de pluș. Vizitele au fost făcute, de asemenea, sub supravegherea personalului medical, pentru a nu îi deranja pe cei care se odihneau sau aveau o stare de mai puțin bună. Ne-au primit cu aceeași bucurie și căldură ca de fiecare dată, am stat la povești și am plecat fericiți că le-am putut dărui un zâmbet.

Weekend-ul următor a fost dedicat copiilor de la Spitalul Grigore Alexandrescu, urmând același proces. Cadourile lor au fost mai voluminoase, au conținut și jucării de pluș, care au fost și atracția principală pentru toate vârstele. Și ei au primit fructe, câteva dulciuri și multe alte lucruri utile. Am întâlnit copii de toate vârstele, operați, arși, greu încercați, care își petreceau Crăciunul în spital, alături de parinții lor. Ne-am bucurat enorm să vedem un zâmbet pe fețele lor, pentru a uita mai de durere, chiar și pentru câteva minute.

Vă mulțumim pentru sprijin! Aceste vizite au meritat cu vârf și îndesat, iar voi le-ați făcut posibile, prin intermediul ajutorului oferit.


Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams