Campania "Adrian Răgălie"

Campania

Adrian a suferit arsuri profunde pe o suprafață mare a corpului. Numai cei care au pățit ceva asemănător pot înțelege durerea prin care a trecut acest suflet. Toată viața i s-a schimbat în momentul în care a vrut să își facă un selfie într-un vagon de tren dezafectat. Așa a început totul.

La 14 ani, fix cu o zi înainte de ziua lui de naștere, a ieșit să se plimbe cu prietenii lui. Copiii fiind implicit si curioși, mai ales la o vârstă la care vor să afle și să experimenteze cât mai multe lucruri, au mers într-o zonă cu vagoane de tren dezafecatate. Au intrat acolo cu totii, iar Adrian a dorit să își facă un selfie. În momentul în care a apăsat pe buton pentru a face poza, s-a produs o mare explozie, iar de atunci Adrian a cunoscut durerea produsă de arsuri.

Credem că este un moment bun să tragem, din nou, un semnal de alarmă legat de felul în care adolescenții au acces la informațiile și trendurile de pe rețelele sociale, la vârste la care nu au suficient discernământ pentru a conștientiza pericolele la care astfel se expun. Așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Adrian.

El este crescut doar de mama lui, iar situația lor financiară nu a fost niciodată una strălucită. De cazul lui Adi am aflat de la cineva din spital. El avea la acel moment nevoie urgentă de niște costume de compresie, pe care mama sa nu și le permitea. Am pornit campania cu sufletul la gură și am fost total uimiți și impresionați să vedem că în mai puțin de 12 ore, oamenii s-au mobilizat extraordinar, reușind astfel să depășim target-ul platformei. A fost nevoie de anunț special prin care să oprim donațiile.

Așadar, costumele au fost achiziționate și i-am ajutat pe Adrian și pe mama sa să cumpere o centrală termică și calorifere pentru casuța în care cei doi locuiesc.

Lui Adrian îi dorim să fie un luptător în continuare și să treacă peste greutățile provocate de acest accident. Ne-a copleșit susținerea pe care i-ați arătat-o lui Adrian. Împreună facem magia posibilă, lucru pentru care vă mulțumim încă o dată!


Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams