Viața lui Nicolas depinde de noi!

Suma necesară

980000.00 LEI

Suma donată

120.00 LEI

Nr. donații

1


0%

Start campanie

27-07-2021

Final Campanie

21-10-2021

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Nume:
Nicolas
Prenume:
Anghel
Localitatea:
Teleorman
Nevoi concrete:
Tratament pentru LIMFOHISTIOCITOZA HEMOFAGOCITARĂ FORMĂ FAMILIALĂ.
Vizualizări

2378


Descriere

Dragii noștri,

Vrem să vă prezentăm un caz foarte special al unui băiețel de doar 4 luni.

După ce părinții au stat ultimele 3 luni prin spitale se găsesc acum în situația disperată de a ajunge pe alte meleaguri pentru a-și salva băiețelul.

Nicolas are nevoie de transplant de celule stem cât mai urgent pentru a putea supraviețui. Italia este țara spre care părinții au ales să își ducă băiețelul la tratament.

Cazul lui Nicolas a fost mediatizat și prezentat pe micile ecrane. Este o situație disperată pentru care în România nu există soluție.

Vă lăsăm mai jos cuvintele unor părinți disperați!

"Nici nu știm cum să începem pentru a vă spune povestea noastră.

Suntem o familie care ne-am dorit copii, avem o fetita 2 ani și 6 luni și un băiețel care a venit pe lume în data de 8 martie 2021.

Am avut o sarcină normală, însă la două luni am avut risc de avort. Am trecut cu bine peste și am născut băiatul aparent sănătos.

După o lună și jumătate a început chinul nostru…

De Paști, Nicolas a făcut febră mare, am ajuns cu el la spital la Alexandria urmând ca după 2 zile să ne externeze și să ne spună că este totul bine.

După externare, la câteva zile a făcut din nou febră. Ne-am dus la spital la Alexandria, i-au făcut un tratament la care nu a răspuns și medicii au hotărât să ne trimită la București.

De atunci nu am mai plecat din spital...suntem de aproape 3 luni în spital. 3 luni în care fiecare zi trece cu dureri pentru copilul nostru. A făcut citostatice pentru a ține boala pe loc, dar din păcate nici acest lucru nu l-a ajutat.

Am făcut testul de genetică și am primit crunta veste că suferă de LIMFOHISTIOCITOZA HEMOFAGOCITARĂ FORMĂ FAMILIALĂ.

Este un sindrom rar cauzat de o inflamație necontrolată în care celulele sistemului imunitar al corpului nu funcționează corect.

Din păcate această boală se poate trata doar prin transplant...transplant care costă foarte mult. Nu știm ce putem face... Ne-am făcut analize pentru a vedea dacă suntem compatibili.

Avem nevoie de ajutorul tuturor pentru a ne putea vedea copilul sănătos!Donații

[ ] Tat Diana Nicoleta 120.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams