Un Crăciun mai frumos

Suma necesară

5000.00 LEI

Suma donată

350.00 LEI

Nr. donații

3


7%

Start campanie

26-11-2022

Final Campanie

30-12-2022

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Vârsta:
10 ani
Localitatea:
București
Nevoi concrete:
Cadouri pentru copiii internați, scutece și aleze
Vizualizări

1965


Descriere

Echipa Inimi de campioni încearcă și anul acesta să aducă fericire pe chipul copiilor internați în spitale pentru că se apropie cea mai frumoasă perioadă a anului.

Perioada în care toți suntem mai fericiți, și încrezători, privind spre viitor cu recunoștință. Perioada anului în care încercăm să fim mai aproape de familiile noastre, sa petrecem mai mult timp alături de ei. Perioada în care suntem în goana după cadouri, încercând să le arătăm celor dragi cât de mult înseamnă pentru noi și cât de mult iî iubim.

Sărbătorim Nașterea Domnului care ne privește și are grijă de noi toți. Cu siguranță mulți dintre dumneavoastră știți, că deși nu ne dorim asta, sunt foarte mulți copii care își petrec sărbătorile și o bună parte din viața lor în spitale, din cauza problemelor de sănătate pe care le au. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ne dorim, ca în fiecare an, să le facem câte o mică bucurie, să le pregătim punguțe cu dulciuri, alimente și o jucărie. Copiii se bucură la primirea unei jucării și știm din proprie experiență ce fericire le aduce acest lucru unor copilași aflați în durere.

Nu putem realiza aceste lucruri fără ajutorul dumneavoastră. Începem startul campaniei de Crăciun în care faptele bune nu se termină niciodată, așa că apelăm la ajutorul dumneavoastră, oamenii buni care din puținul lor, oferă și altora. Poate ca noi nu ne bucurăm atât de mult, dar pentru micuții din spitale orice gest din partea noastră le oferă speranța că o raza de lumina va apărea și în viața lor.

Vrem sa facem pachete care să conțină dulciuri, un pluș măricel și fructe. Pe lângă acestea copiii mai au nevoie și de scutece și aleze. Vrem să le ducem și aceste consumabile de care unii copii au nevoie pe toată șederea lor în spital.

Vrem să ajungem la aproximativ 35-45 de copilași internați în Spitalul Grigore Alexandrescu pe perioada Sărbătorilor de iarnă.

Haideți să bucurăm acești copii cu un dar de Crăciun!Donații

[ ] Iul******* 100.00 lei
[ ] RUX******* 150.00 lei
[ ] Badea Daniela 100.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams