S.O.S Spitalele României

Suma necesară

36000.00 LEI

Suma donată

0.00 LEI

Nr. donații

0


0%

Start campanie

20-01-2022

Final Campanie

19-01-2023

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Localitatea:
București, Ilfov, Teleorman, Ialomița, Giurgiu
Nevoi concrete:
Copiii și bătrânii internați
Vizualizări

1681


Descriere

Contextul pandemic în care ne aflăm nu permite copiilor internați și părinților însoțitori părăsirea spitalului sau procurarea de alimente pe perioada internării. Haideți să fim alături de ei și să le aducem noi produsele de care au nevoie pentru ziua de mâine.

Ca la orice început de an, ne propunem o listă de rezoluții realizabile, pentru noul an. În 2022, principalul nostru obiectiv este să fim alături de copiii internați în spitalele din țară.

De ce?

Pentru că ne aflăm în plină pandemie, iar lucrurile care erau deja grele înainte nu au făcut decât să se accentueze in această perioadă. Spitalele, personalul medical și mai ales pacienții aveau oricum nevoie de ajutorul și susținerea noastră. Acum însă, implicarea a devenit și mai urgentă.

În anii trecuți, am reușit să aducem zâmbete pe chipul celor mici în vizitele noastre în spitale precum Fundeni, Grigore Alexandrescu, Robănescu, Marie Curie. Acum vrem să fim alături de copiii și părinții acestora, aflați în spitalele din toată țara. Mai mult decât atât ne dorim ac să venim și în ajutorul bătrânilor internați. Și ei sunt suflete care majoritatea au rămas singure și au nevoie de susținerea noastră în zilele bătrâneții.

Mutați în spitale.

Noile măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19 restricționează accesul oamenilor în spitale. În aceste condiții, însoțitorii copiilor internați nu pot părăsi incinta pe toată perioada șederii.

La venirea în spital, minorii sunt internați alături de un însoțitor, neputând primi vizite. În cazul bătrânilor aceștia sunt internați fără însoțitor.

Zilele devin ore în șir petrecute într-un salon mic, cu plimbări scurte, de câțiva pași în interiorul acestuia sau cu stat în pat zi-noapte, cu șanse uneori mai mari, alteori mici de supraviețuire.

Medicamentele, injecțiile, perfuziile, analizele, lacrimile și durerea fac această ședere și mai grea.

Mulți dintre acești copii sunt din provincie, astfel încât ei și părintele însoțitor rămân deseori fără provizii, neavând pe cineva care să le poată furniza din exterior.

Ce putem face?

Nimeni nu poate lua de pe umeri suferința bolii și nu le poate da mai multă speranță pentru mâine, dar cu toții le putem fi alături în acest demers. În 2022, vrem să vizităm copiii din spitalele din cât mai multe județe din țară și să le aducem alimente și produse care să le ușureze viața de zi cu zi.

Iată o scurtă listă de contribuții pe care dorim să le avem:

Pe parcursul anului 2022 ne dorim ca echipa "Inimi de campioni" să își continue obiceiul și să fie un real ajutor pentru personalul medical, pentru copiii bolnavi și pentru bătrânii internați.
Ne propunem să vizităm mai multe spitale din România pentru a ajuta cu toate cele necesare, cum ar fi:

Apă, fructe, iaurt, pâine, biscuiți, șervețele umede și uscate, hârtie igienică, șampoane, scutece, aleze, jucării, cărți de colorat.

Lista este deschisă și poate continua cu propuneri din partea personalului medical, a părinților și din partea voastră, pe care le puteți face la adresa de e-mail: contact@inimidecampioni.ro

Donațiile dumneavoastră pot fi făcute aici, iar suma integrală va fi folosită pentru procurarea celor enumerate mai sus.

Haideți să le fim alături și să reușim să ajungem cât mai repede la ușa Spitalelor din România, țara noastră.

Iată cum poți ajuta:

1. Donează pe platforma "Inimi de campioni"

Și/sau

2. Distribuie aceasta campanie pentru a ajunge informația la cât mai mulți oameni.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/inimidecampioni/ pentru a vedea vizitele noastre și pentru a te bucura și tu de ajutorul pe care l-ai adus.Donații

Nici o donație încă

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams