Micul erou Darius are nevoie de noi

Suma necesară

15000.00 LEI

Suma donată

8000.00 LEI

Nr. donații

3


53%

Start campanie

10-12-2022

Final Campanie

09-03-2023

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Nume:
Brudariu
Prenume:
Darius Mihai
Vârsta:
4 ani
Localitatea:
Iași
Nevoi concrete:
Susținere în tratamentul leucemiei
Vizualizări

1746


Descriere

Dragii noștri,

Vă prezentăm mai jos un caz al unui băiețel de 4 ani care abia când a început să se bucure de viață și să înțeleagă cât mai multe din jurul lui a trebuit să fie în fața unui diagnostic pe care cu greu îl explici unui copil de 4 ani.

Brudariu Darius Mihai a împlinit 4 ani pe 13 Septembrie 2022.

În urma cu 11 luni a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută, mai exact în luna februarie a acestui an. Darius face parte dintr-o familie cu 5 membri, parintii Gheorghita si Marian Brudariu, iar fratii cei mari Lucian si Narcis Brudariu.

Pentru ei și nu numai, diagnosticarea lui Darius a fost o veste foarte tristă, neașteptată și devastatoare.

Darius a fost internat la spitalul Sf. Maria din Iași, de unde de altfel a și plecat cu acordul și pe semnatura părinților la tratament în Italia la Spitalul Bambino Gesu din Roma, Vatican, unde din păcate se găsesc foarte mulți copii români aflați în suferință.

Viața lui Darius a luat-o pe un alt drum, un drum pe care a mers și merge în continuare alături de medici, de părinți și de familie. El este eroul familiei, așa îl numesc prietenii, rudele și toți cei care l-au susținut și îl susțin în continuare pe Darius.

Darius este un copil dar este un copil cu mult curaj și cu o forță pătrunzătoare. El a rezistat și rezistă încă dând dovadă mult stoicism în fața bolii, chiar dacă trebuie sa fie departe de familia sa și să suporte calvarul tratamentului de lungă durată.

Pentru Darius ne-am unit cu toții să-l sprijinim și să îl încurajăm să poată trece peste toate, să se întoarcă acasă la jocurile și la bucuria copilăriei.

Micuțul erou Darius are nevoie de acești bani pentru a suporta cheltuielile tratamentului, a tuturor nevoilor lui, un copilaș bolnav de leucemie pentru care familia a trebuit sa își schimbe toată viața ca să îl poată salva.

Ne dorim tare mult ca Darius să se întoarcă sănătos lângă ceilalți 2 frățiori ai săi.

Haideți să îi fim aproape!Donații

[ ] TTS Transcourt Trade SERVICE 7000.00 lei
[ ] neg******* 400.00 lei
[ ] Tom******* 600.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams