Maria Rafaela Gogu

Suma necesară

2500.00 LEI

Suma donată

810.00 LEI

Nr. donații

10


32%

Start campanie

26-09-2019

Final Campanie

30-09-2019

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Nume:
Maria Rafaela
Prenume:
Gogu
Vârsta:
7 ani
Localitatea:
Dambovita
Nevoi concrete:
Investigatii medicale tumora maligna genunchi
Vizualizări

3461


Descriere

Astazi veti citi povestea Mariei, o fetita cu un zambet larg care te face sa uiti de probleme si sa te bucuri de viata!

Buna!

"Ma numesc Maria Rafaela si am doar 7 anisori. Pana mai acum 3 luni eram un copil normal, fara nicio grija, cu o viata si o copilarie fericita de care ma bucuram. Mergeam la scoala si ma jucam cu prietenii mei. Dar, copilaria mea, brusc a luat sfarsit, cand dintr-o data m-a luat o cumplita durere de picior. Mami si cu tati, parintii mei iubitori au hotarat sa mergem la medic sa aflam de ce ma doare groaznic piciorul. La momentul respectiv doctorul a zis ca nu am nimic si ca este ceva normal, durerea fiind pusa pe seama cresterii. Domnul doctor le-a spus parintilor mei sa imi faca masaj si sa imi puna comprese cu apa rece.

Durerea era pe zi ce trece mai mare, pana cand intr-o zi, acum 2 luni m-am trezit cu piciorul foarte umflat. Am mers de urgenta la spital. Acolo mi s-au facut mai multe investigatii in urma carora parintii mei au primit cea mai grea veste si cel mai crud diagnostic:

TUMOARE CANCEROASA FEMUR STANG ( tumoare malinga si metastaze pulmonare de grad 4 ) denumit OSTEOSARCOM CONVENTIONAL GRAD 4A.

In momentul de fata ma aflu internata la Institutul Oncologic Fundeni iar medicii de aici sunt foarte rezervati in privinta mea, dandu-mi doar 20% sanse de vindecare.
Asociatia "Inimi de campioni" a trimis dosarul meu la Spitalul Rizoli din Bologna (ITALIA) pentru a gasi ce-l mai bun tratament. Sper la o viata normala si o copilarie fericita de care sa ma pot bucura!"

Din pacate povestea aceasta am mai intalnit-o si in cazul altor copii. Cristi Cherghescu trece si el printr-o experienta si un diagnostic asemanatoare cu ale Mariei.

Va vom tine la curent cu starea micutei Maria!

Doamne ajuta sa fie bine!Donații

[ ] Cat******* 100.00 lei
[ ] Bos******* 50.00 lei
[ ] Chi******* 50.00 lei
[ ] Mir******* 10.00 lei
[ ] Bad******* 50.00 lei
[ ] Cut******* 50.00 lei
[ ] imo******* 30.00 lei
[ ] Hat******* 20.00 lei
[ ] Alex Marcu 400.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams