Lemne pentru bunica Badea

Suma necesară

1500.00 LEI

Suma donată

1347.00 LEI

Nr. donații

11


90%

Start campanie

22-11-2021

Final Campanie

22-01-2022

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Nume:
Ciocănel
Prenume:
Badea
Vârsta:
81 ani
Localitatea:
Călugăru
Nevoi concrete:
Lemne de foc pentru încălzire iarna
Vizualizări

2444


Descriere

Update
În prag de iarnă mulți bătrâni se chinuie să supraviețuiască, sunt singuri, primesc puțin sprijin iar cei mai mulți nu-și pot permite nici măcar lemne pentru iarnă.

Am fost în vizită la câțiva bătrâni din satul Călugăru, Teleorman și am rămas impresionați de simplitatea vieții pe care o duc și de cât de puțin au.
Împreună cu Alina Manole, educatoarea din sat am fost în vizită la bunica Badea!

Este singură, a avut doi copii, din păcate unul din ei a murit, iar celălalt a plecat!

La 81 de ani se descurcă singură într-o casă dărăpănată, dar curată! Singurătatea o surprinde adeseori cu lacrimi pe obraz, de dorul copiilor, de dorul vieții avute, de puterea, agerimea pe care le avea în tinerețe. Anii au trecut peste bunica Badea și vor trece cu siguranță peste mulți dintre noi.

Nu are mulți oameni care trec pe la ea sau care să o ajute! Se descurcă cum poate și a reușit să își cumpere câteva lemne, din păcate nu suficiente pentru iarnă. Noi i-am lăsat câteva alimente și o promisiune, o promisiune că o vom mai vizita până de Crăciun și îi vom mai aduce lemne!

Bunica Badea, ca mulți alți bătrâni are nevoie noi! De noi și de voi! Nu este o suma extraordinar de mare, dacă mai mulți dintre noi ne unim această bunicuță se va bucura din nou de vizita noastră și de căldura la iarnă.

Vrem să mergem la bunica cu un cozonac, 2 portocale și cu lemne să se încălzească.

Cu susținerea voastră vom putea să ne respectăm promisiunea și să îi ducem 2m cubi de lemne și să îi luăm o grijă de pe umeri de aceste sărbători!

Bineînțeles că puteți dona și alimente care sunt un ajutor important atât pentru bunica Badea cât și pentru multe alte familii care se chinuie în această perioadă. Puteți lua oricând legătură cu noi și să donați alimente neperisabile!Donații

[ ] Gherghita Grasu Florin Cata 150.00 lei
[ ] Gherghita Grasu Florin Cata 150.00 lei
[ ] Mah******* 200.00 lei
[ ] Gherghita Grasu Florin Cata 300.00 lei
[ ] Laudat Cristina Gabriela 50.00 lei
[ ] Nea******* 100.00 lei
[ ] Toa******* 50.00 lei
[ ] Radu Ioana 50.00 lei
[ ] ADRIANA CHIRILA 147.00 lei
[ ] Cre******* 50.00 lei
[ ] Ban******* 100.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams