Vreau să trăiesc

Suma necesară

358280.00 LEI

Suma donată

50.00 LEI

Nr. donații

1


0%

Start campanie

28-10-2021

Final Campanie

30-04-2022

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Nume:
Jamil
Prenume:
El Hossari
Vârsta:
19 ani
Nevoi concrete:
Tratament prin operații multiple în cazul infecției cu Streptococ piogen
Vizualizări

2066


Descriere

Dragii noștri campioni,

Vă vom prezenta un caz foarte grav, dramatic pe care vi-l prezentăm mai jos sub forma unui interviu prin care vă vom face cunoștință cu tânărul Jamil.

Cum te numești și câți ani ai?
Mă numesc Jamil El Hossari și am 19 ani.


Cum au început primele simptome de boală?
Primele simptome de boală au început când am căzut și m-am lovit la picior, în luna septembrie. În urma căzăturii am făcut și o rană la picior. Am avut dureri foarte mari care au trecut cam în 2 săptămâni. După ce durerile au trecut, sora mea, Tara m-a lovit din greșeală în același loc și de atunci nu îmi mai aduc aminte să fi avut o clipă fără durere.

Ce ai făcut după ce starea ta s-a înrăutățit?
Durerile erau insuportabile, nu puteam mânca și bea nimic iar piciorul nu îl puteam mișca sub nicio formă.
Am ajuns la spital iar acolo mi s-a spus că am avut o lovitură puternică și că nu este nimic grav. Mi-au recomandat morfină să pot dormi.

Care erau planurile tale până la momentul îmbolnăvirii?
Mie mi-a plăcut foarte mult fotbalul, dar de puțin timp am găsit o pasiune în skateboard. Acum, din păcate nu mai pot face nimic…

Cum a fost starea ta când ai ajuns acasă de la spital?
După ce am venit de la spital, m-am simțit din ce în ce mai rău, iar familia mea era foarte speriată mai ales pentru că rana se mărise, vomitam și mă simțeam extrem de rău.
Visam ca împreună cu familia mea să venim în România, mama mea este româncă iar eu am dublă cetățenie. Visam să ne schimbăm viața și să nu mai trăim iadul pe care l-am trăit în Liban.

A doua zi după ce am venit de la spital trebuia să plecăm cu toții în România. Starea mea era groaznică, nu mă puteam deplasa iar din piciorul meu curgea sânge indiferent de bandajele pe care le aveam.

Ajuns în aeroport, medicul de acolo m-a consultat pentru a vedea dacă fac față zborului. Medicul s-a îngrozit din cauza semnelor vitale slabe și a spus că dacă nu ajung urgent la spital voi muri… Aceste cuvinte m-au doborât și mi-am dat seama că ceva grav mi se întâmplă, nu am doar o lovitură puternică la picior. Părinții și sora mea erau cu bagajele puse iar eu nu puteam merge cu ei. În clipele acelea de neștiință, frică și teamă au hotărât ca frații tatălui meu să mă ducă la spital iar restul familiei mele să vină în România.
Ce s-a întâmplat după ce ai ajuns din nou la spital?
Am aflat că sunt un caz la 3 milioane care se infectează cu o bacterie extrem de puternică...

Dragii noștri,

Pe noi ne-a îngrozit povestea lui Jamil. Un tânăr care s-a îmbolnăvit subit, grav și care duce această suferință departe de familie.

Jamil are niște răni îngrozitoare pe picior. Această bacterie i-a afectat plămânii și stomacul.
Streptococcus pyogenes, denumit și streptococ beta-hemolitic de grup A, este o bacterie Gram Pozitivă din genul Streptococcus. Este o bacterie aero tolerantă ce se prezintă sub formă de coci nesporulati și imobili. În cazul lui Jamil a condus la formarea bacteriei mâncătoare de carne(necrotizing fasciitis).

Doctorii au hotărât în momentul critic să îl pună în stare de comă. Gândiți-vă că în tot acest timp părinții lui se aflau în România, timp în care Jamil a suferit multiple operații, tratamente și investigații.

Starea lui Jamil s-a îmbunătățit, a fost trezit din comă, a început să mănânce dar în continuare este prezentă această bacterie în corpul lui.

Jamil mai are de făcut aproape 20 de operații și speră din tot sufletul să scape din această încercare.

Resursele financiare ale familiei s-au terminat și sunt disperați că nu își pot salva copilul.

Vă puteți da seama cât de gravă este această boală uitându-vă la poze. Diferența dintre pozele cu tânărul Jamil sănătos si Jamil afectat de boală este de doar 3 săptămâni.

Vă avertizăm că realitatea este crudă iar pozele au un puternic impact emoțional.

Împreună îi putem ajuta, le putem oferi un sprijin să treacă peste această dramă și îl ajutăm e Jamil să trăiască.

Donații

[ ] NEA******* 50.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams