Ajută-l să se ridice!

Suma necesară

8000.00 LEI

Suma donată

450.00 LEI

Nr. donații

2


6%

Start campanie

02-12-2021

Final Campanie

13-03-2022

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Nume:
Raul
Prenume:
Raghinaru
Vârsta:
14 ani
Localitatea:
București
Nevoi concrete:
Elevator electric
Vizualizări

2765


Descriere

Update: 8 Martie

Dragii nostri,

Deschidem aceasta a doua campanie pentru Raul, pentru ca starea lui s-a agravat iar scaunul special pentru care am deschis prima strangere de fonduri nu il mai ajuta pe Raul.

Musculatura lui se deterioreaza pe zi ce trece si nu se mai poate sustine pentru a folosi premergatorul special.

Raul are mare nevoie acum de un elevator electric cu care bunica lui sa nu mai fie nevoita sa il care in spate. Acest elevator il va ajuta pe Raul sa se dea jos din pat, sa se puna in pat, sa se ajeze pe scaun, sa se spele, la toaleta si in toate activitatile zilnice.

Povestea lui Raul este una destul de trista. Pe cand abia incepea sa vada, bebelus fiind, mama lui l-a parasit lasandu-l in grija bunicii din partea tatalui. Nici tatal nu a fost mai responsabil astfel incat ambii parintii au lasat povara ingrijirii unui copil cu probleme pe seama bunicii.

Anii au trecut iar Raul s-a facut baiat mare. Distrofia musculara il impiedica sa fie un copil normal. Nu poate merge singur si are nevoie in permanenta de bunica, ingerul lui pazitor.

Din pacate ingerul pazitor al lui Raul a obosit si nu mai poate cara un tanar adolescent.

Au nevoie de un elevator pentru a le usura rutina zilnica. Raul este un copil care merge la scoala si care este constient de starea in care se afla. Din pacate nu poate face nimic pentru a-si impiedica musculatura sa se deterioreze. Bunica il duce pe Raul la recuperare pentru a-i mentine un tonus si pentru a amana cat mai mult agravarea starii fizice a lui Raul.

E varsta la care copiii incep sa zboare, e varsta la care visele lor prin contur si libertatea este pusa la incercare. In cazul lui Raul situatia este alta, depinde in totalitate de bunica si nu isi poate lua zborul...

Ne bucuram ca multi dintre noi ne-am ridicat singuri azi din pat. Ne dorim din suflet sa il ajutam si pe Raul sa se ridice mai usor din pat.

O apreciem pe bunica lui Raul si ne dorim sa ii venim in ajutor.

Haideti, va rugam sa ajutam aceasta familie si sa reusim sa achizitionam un elevator electric pentru Raul.Donații

[ ] Viviana Dragan 100.00 lei
[ ] Georgescu Dorin 350.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams