Familia Ivan

Suma necesară

2600.00 LEI

Suma donată

393.00 LEI

Nr. donații

7


15%

Start campanie

30-01-2020

Final Campanie

29-02-2020

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Nume:
Familia Ivan
Localitatea:
Sat Stepeni, Mereni, Teleorman
Nevoi concrete:
Lemne, Haine, Încălțăminte, Rechizite, Alimente
Vizualizări

4113


Descriere

Aproape de București, într-un sat aproape părăsit, o mamă își crește singură cei patru copii, după ce tatăl lor a decedat înainte de Sărbătorile de iarnă.

Printre primele întrebări pe care le-am pus când am auzit despre acest caz, a fost dacă cei mici merg la școală. Educația și școala, ca mediu de dezvoltare a unui copil în cadrul unei comunități sunt factori importanți, mai ales pentru copiii care trăiesc în sărăcie, astfel încât, de fiecare dată încurajăm și insistăm asupra acestui aspect.

Deși trăiesc în condiții foarte grele, cei 4 copii fac naveta zilnic ca să ajungă la școală.

Cele patru suflete, alături de mama lor, au nevoie de lemne pentru a își putea face temele în condiții normale pentru orice copil.

Asociația ,,INIMI DE CAMPIONI" are nevoie de ajutorul vostru, al tuturor celor cu suflet mare, care ne susțineți pentru a îi putea ajuta pe acești copii cu rechizite, haine, încălțăminte, alimente și lemne de foc.

România are nevoie de copii educați, care să aibă șansa de a își construi un viitor.

Haideți să ajutăm această mama, greu încercată, prin pierderea suferită, să își îngrijească cei patru copii, să le poată oferi o masă caldă și să îi poată trimite la scoală îmbrăcați și încălțați decent.

Alin (6 ani), Bogdan (2 ani), Maria (13 ani) și Cristian (9 ani) vor avea mai multă motivație pentru a își putea continua studiile.Donații

[ ] Mirela Maxim 48.00 lei
[ ] Ianuc Daniela 100.00 lei
[ ] Butucaru Cosmin 50.00 lei
[ ] Lic******* 50.00 lei
[ ] Sta******* 50.00 lei
[ ] popa iulian 45.00 lei
[ ] And******* 50.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams