Crenguța vrea să trăiască

Suma necesară

78000.00 LEI

Suma donată

350.00 LEI

Nr. donații

2


0%

Start campanie

18-05-2022

Final Campanie

20-10-2022

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Nume:
Crenguța Ioana
Prenume:
Dobrea
Vârsta:
7 ani
Localitatea:
Suceava
Nevoi concrete:
Tratament pentru diagnosticul de neuroblastom de lant ganglionar stadiul 4
Vizualizări

1821


Descriere

Dragilor,

Putem spune despre Crenguța că este o minune de la Dumnezeu. Știți ce scrie pe biletul ei de externare din anul 2020? Scrie: "îngrijiri paliative - netratabil". Știți câte săptămâni de viață au crezut medicii că mai are? 3! 3 săptămani de viață. Au trecut 2 ani. Crenguța a demonstrat că își dorește să trăiască, luptă să trăiască, iar minunea este în viață.

De la diagnosticare și până în ziua de azi familia Crenguței a trăit cel mai negru coșmar, acela de a-și pierde copilul.

Disperați, au luat decizia de a încerca un tratament naturist care include un stil de viața cât mai sănătos și o alimentație strictă. Acest tratament vine din America și este FOARTE scump.

Pe Crenguța o cunoaștem din 2019 cam de la începutul luptei cu această boală cruntă. De atunci ea și familia ei duc o viață a situațiilor extreme.

Cum încep multe alte povești triste a început și povestea Crenguței. O vizită la urgență pentru dureri stomacale, iar în urma unor investigații amănunțite doctorii au descoperit o tumoră malignă cu un diagnostic de neuroblastom.

Viața lor s-a schimbat brusc în următoarele săptămâni de la normalitate la viața trăită pe patul de spital având în față pe lângă cele 8 cure de chimioterapie, frică, durere și multe lacrimi.

După primele 8 cure de chimioterapie a urmat o operație de 10 ore cu zero șanse de reușită…Crenguța a supraviețuit, este o luptătoare incredibilă!

A stat o lună și jumătate în terapie intensivă și a reluat lupta.

Din păcate doctorii nu au reușit să scoată toate celulele maligne în urma operației. Au mai urmat încă 8 cure de chimioterapie, dar după tot efortul la care a fost supus corpul ei nu a mai rezistat decât la 2 dintre ele și a intrat în comă…

A urmat o perioadă de calvar, 3 săptămâni în care familiei Crenguței i s-a spus că cea mică nu mai are nicio șansă și au recomandat îngrijiri paliative pentru că nu va supraviețui mai mult de 3 săptămâni.

Crenguța și ai ei nu au renunțat. Au trecut 2 ani de atunci și încă se luptă cu cancerul. A avut șansa să răspundă la acest tratament care o ține în viață și a avut rezultate incredibile. Tumora rămasă s-a micșorat cu 5 cm din 8.

Crenguța depinde de acest tratament, dar este foarte scump 20000 lei pe lună. Este un efort enorm financiar și totuși pare atât de puțin pentru viața unui copil.

Zi de zi Crenguța bea sucuri naturale din legume și fructe, urmează acest tratament strict și deși s-a săturat de ele le ia în continuare de frică să nu mai ajungă la oncologie…

Vrem să o ajutăm pe Crenguța să aibă banii de tratament și alimentele necesare pe o perioada de aproape 4 luni. Acest tratament este singurul care funcționează pentru ea și care o ține în viață!

Noi putem să o ajutăm împreună!

Haideți să fim alături de Crenguța!Donații

[ ] Bar******* 300.00 lei
[ ] Din******* 50.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams