Control oftalmologic pentru Eugen

Suma necesară

1500.00 LEI

Suma donată

300.00 LEI

Nr. donații

4


20%

Start campanie

13-01-2022

Final Campanie

20-02-2022

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Vârsta:
6 ani
Localitatea:
Merenii de Jos
Nevoi concrete:
Control oftalmologic post operație
Vizualizări

2397


Descriere

Dragii noștri,

Ne mândrim tare cu cei doi copilași pe care am reușit să îi operăm și să îi scăpăm de handicap, un handicap pe care aveau să îl aibă pe viață. Vrem să vă mulțumim vouă pentru că ați ajutat, donând pentru Eugen și pentru Monica. Ei sunt cei doi copilași operați la ochi.

Eugen este un băiețel blond, timid, care abia acum a început să îndrăznească să comunice. În toate drumurile noastre cu el, niciodată nu a plâns și tot timpul a fost extrem de ascultător și de dulce. De fiecare dată avem pregătit pentru el acadele pentru rău de mașină și avem grijă să îi fie bine.

El face parte dintr-o familie nevoiașă cu mulți copii, printre care o surioară care are Sindromul Down. Ei trăiesc la sat. L-am observat pe Eugen în vizitele noastre cu ajutoare. Am vazut că problema lui părea destul de serioasă și așa am deschis prima campanie pentru el. Am reușit cu ajutorul vostru să îl operăm pe Eugen și să îi luăm ochelari.

Avem mare nevoie de voi acum să îl ducem la control pentru a ne asigura că totul decurge minunat și să vedem cât de mult a avansat ochișorul operat al lui Eugen.

Pe data de 31.01.2022, echipa Inimi de campioni îl va lua pe Eugen împreună cu mama sa și îl va duce la control. Achităm controlul și apoi îl ducem din nou acasă.

Avem nevoie de ajutorul vostru să putem face acest lucru.
Haideți să ducem la bun sfârșit această faptă minunată.Donații

[ ] Adr******* 100.00 lei
[ ] Buh******* 100.00 lei
[ ] Coo******* 30.00 lei
[ ] Traian Dobromir 70.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams