Mă aude cineva? Am nevoie de ajutor!

Suma necesară

49464.00 LEI

Suma donată

455.00 LEI

Nr. donații

3


1%

Start campanie

02-02-2022

Final Campanie

20-12-2022

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Nume:
Ariana
Prenume:
Șuteu
Vârsta:
14 ani
Localitatea:
Cluj Napoca
Nevoi concrete:
Tratament de încapsulare a tumorilor prin intervenția Cyber Knife
Vizualizări

2104


Descriere

Eu sunt Ariana și am 14 ani. La doar 11 luni m-am îmbolnăvit de o formă severă de varicelă. După această îmbolnăvire mi-au apărut mai multe momente de paralizie facială și ne-am gândit că varicela ar putea fi principala cauza a acestor paralizii.

La momentul respectiv medicii nu au găsit un diagnostic corect, și pentru că nu am avut parte de un tratament, nervul meu facial a fost lezat.

A urmat pentru mine o copilărie grea, umbrită de respingerea celor din jur, fără a avea prieteni și pusă mereu în situația de a fi batjocorită din cauza aspectului fizic.

Echipa Inimi de campioni a deschis pentru mine prima campanie în momentul în care am aflat de la medici că una sau mai multe operații ar putea să îmi repare această problemă.

Un vis urma să mi se împlinească. Încrederea de sine era greu afectată și ardeam de nerăbdare să arăt ca un copil normal. Ochiul meu risca să se usuce la propriu dacă nu foloseam zilnic picăturile oftalmologice iar zâmbetul meu apărea cu greu și timid doar pe jumătate de față…

Cu toate acestea am avut rezultate foarte bune la învățătură, iar Dumnezeu m-a binecuvântat cu o mămică implicată, devotată și iubitoare căreia îi mulțumesc mult de tot.

În momentul în care echipa Inimi de campioni a strâns banii pentru intervențiile mele chirurgicale, am efectuat mai multe investigații anterioare operației. Atunci a fost momentul crucial pentru mine și familia mea. Investigațiile au arătat prezența unor tumori cerebrale, 2 la număr, tumori necancerigene dar care erau sursa problemelor mele. Situația s-a înrăutățit inimaginabil deoarece locația tumorilor era greu accesibilă pentru operație.

Au urmat momente de coșmar pentru mine și familia mea întrucât medicii au spus că trebuie să intru urgent în operație pentru că riscam să fac stop cardio-respirator și să îmi închei subit viața pe acest pământ.

În doar 3 luni de zile am suferit 5 intervenții chirurgicale pe creier. Tumora cea mai mare era poziționată într-o zonă foarte sensibilă și în urma operației tumora a fost extirpată doar parțial.

În momentul de față am un tub de drenaj din creier până în peritoneu pentru a împiedica formarea presiunii asupra creierului.

Situația mea s-a schimbat în mod radical și deși mă așteptam să fiu mai bine, vă spun cu durere în suflet că starea mea e foarte gravă iar progresul întârzie să apară.
După operații am rămas și fără auz…. Pentru această problemă am ca soluție un tratament costisitor în Italia prin care mi se pune un implant în trunchiul cerebral.

Dragii noștri, Ariana este într-o stare foarte gravă, dar există speranță pentru acest copil, un copil bun cu rezultate excelente la învățătură.

Prima intervenție vitală pe care Ariana trebuie să o facă este tratamentul de încapsulare a tumorilor prin tehnologia cu raze Cyber Knife. Acest tratament se face doar în Turcia.

Deschidem această campanie pentru Ariana pentru că avem încrederea că Ariana are șanse reale de a fi din nou un copil normal.

Ariana are nevoie de foarte mulți bani, însă ne propunem să strângem suma de 10.000 de euro pentru a o putea trimite la tratament, tratament care îi poate salva viața.

În prezent Ariana are mușchii foarte atrofiați și are nevoie de recuperare, vede dublu și în continuare are nevoie de picături oftalmice pentru a evita uscarea corneei și implicit pierderea vederii, a slăbit peste 10 kilograme, are tulburări de deglutiție, iar din cauza semiparaliziei faciale bilaterale, buza de ios este căzută și trebuie să o țină cu degetul pentru a sta cu gura închisă. Vă dați seama că și vorbirea este îngreunată. Ariana are lângă ea o familie iubitoare, haideți să susținem acest copil pentru a trece peste această grea încercare.

Dacă ești recunoscător pentru sănătatea pe care o ai azi, fă un mare bine pentru această copilă și ajut-o să meargă la tratament.

Ariana are șanse reale de vindecare. Fii șansa ei!Donații

[ ] Bar******* 300.00 lei
[ ] Monica Alexe 130.00 lei
[ ] CM TR 25.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams