Ajutor pentru rugbistul Ștefan

Suma necesară

73518.00 LEI

Suma donată

11000.00 LEI

Nr. donații

1


15%

Start campanie

14-02-2023

Final Campanie

30-03-2023

Timp rămas

S-a încheiat


Un share ne-ar fi de mare folos:

Fă un bine gratuit și completează, te rugăm, formularul 230. Poți astfel redirecționa 3.5% din impozitul tău către asociația Inimi de Campioni.
Nume:
Ștefan
Prenume:
Stan
Vârsta:
35 ani
Localitatea:
București
Nevoi concrete:
Investigații amănunțite, terapii, recuperare pentru obținerea mersului
Vizualizări

3022


Descriere

Buna ziua!

Numele meu este Ștefan Stan și am vârsta de 35 ani.
Am practicat rugby de performanță timp de 25 de ani, dar în august 2019 am încetat activitatea din cauza unui accident rutier în urma căruia am rămas imobilizat de la inghinal în jos (leziune a coloanei vertebrale T12 - L1).

Am avut o interventie chirurgicală în care coloana mi s-a stabilizat cu două tije și șase șuruburi.
De atunci fac terapii specifice la intensitate mare pentru a obține controlul asupra picioarelor mele. Până acum am obținut rezultate în ceea ce privește : ușoare contracții deliberate ale mușchilor fesieri, coapse, impulsuri către degetele de la picioare ).
Imediat după operație am rămas cu dureri neuropatice chinuitoare prezente în toată regiunea sacră.
Niciun medic nu găsește răspunsul la faptul că aceste dureri care sunt prezente 100% din timp din septembrie 2019, ele dispar atunci când fac acțiuni sau terapii în poziție verticală, stând în picioare aceste dureri neurologice dispar complet!

Unii medici spun că problema poate fi o compresie pe un anumit nerv rămasă în urma intervenției chirurgicale, dar în toți acești ani am trecut prin mâna a foarte multor medici și părerile sunt diferite dar nimic concludent. Unii medici chiar își pun semne de întrebare și nu înțeleg de ce nu merg deja, alți medici din afara țării spun că imagistica și dosarul din România sunt inconcludente ( eu avand deja 3 RMN-uri și 2 CT-uri făcute in țară).
Lângă mine au mai rămas doar fetița și soția mea care a renunțat la serviciu pentru a se dedica îngrijirii mele în totalitate, eu depinzând 24/24 ore de ajutor( ea este pt mine sotie, prietena, infirmiera, brancardier, terapeut fizic și psihic, asistentă medicală, menajeră...)


Veniturile familiei noastre sunt : pensie handicap, ajutor de însoțitor, pensie incapacitate de muncă( 500 euro pe lună) și din donații pe Facebook care de la lună la lună scad. Nici nu încape în discuție să sperăm la un trai decent, noi folosim chibzuit banii pe care îi avem și toți merg în direcția de a mă vindeca pentru a putea fi din nou apt de muncă. La noi în familie, teama de a fi evacuați pentru neplata chiriei este constantă ( noi fiind nevoiți să vindem casa ) De multe ori sunt nevoit să renunț la cumpărarea produselor medicale fără de care în orice minut viata-mi este pusă în pericol.

Am șanse mari să îmi recapăt abilitatea de a merge!

În momentul de față mă aflu în București și fac naveta timp de 10 zile consecutiv, o dată la lună la Târgoviște pentru tratament special de acupunctură. Apoi pentru o lună merg la o clinică din Târgu-Mureș, aceasta fiind singura din țara echipată cu aparatura specifica terapiilor de mers . Fără aceste terapii de mers eu nu numai ca nu pot progresa dar și sansele de a merge din nou dispar.
Costurile lunare se ridică la sume extraordinare ( între 6000 -7000 euro pe lună).
Am nevoie sa mă recuperez pentru a-mi putea susține familia și a nu fi nevoit să fiu împins într-un scaun rulant de către copilul și soția mea.
Tot acest calvar, coșmar se poate termina în momentul în care voi găsi un doctor care mă poate ajuta să-mi recapăt funcțiile motorii dar și cele de simt.
În momentul de față am reușit să facem o programare la Spitalul Universitar de cercetare Hadassah din Israel,unde sperăm să găsim ajutorul !

Sper din suflet sa ma puteti ajuta!

Cu stimă și respect Ștefan Stan!Donații

[ ] Pan David 11000.00 lei

Înregistrează-te la newsletter

© Inimi de Campioni. WebDesign & Development by Lucid Dreams